Sfeerschepper

Sfeerschepper

Sfeerschepper is een landelijk opererend hoveniersbedrijf. Onze hoveniers zorgen er met hun groene vingers voor dat uw tuinwensen gerealiseerd worden. Wij bieden eerbetoon aan uw tuin en laten u versteld staan van een ongekend hoog afwerkingsniveau.

De hoveniers van Sfeerschepper zijn ervaren vakmensen die ieder hovenierswerk aankunnen. Ze hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en het aanleggen van tuinen. Ook bij het plaatsen van een schutting, het leggen van graszoden of het rooien van een boom helpen wij u graag.

Sfeerschepper is een franchiseformule waarin hoveniers zich verenigen om significante synergievoordelen te bewerkstelligen. Lagere materiaalkosten en meer werk zorgen ervoor dat aangesloten hoveniers betere resultaten behalen. Naast autonome groei via voornamelijk franchisenemers verwacht Sfeerschepper additionele groei te bewerkstelligen middels acquisities.

Franchisenemers zijn zelfstandig hovenier (eigen bedrijf), maken gebruik van een gezamenlijke bedrijfsnaam (Sfeerschepper Hoveniersbedrijf), krijgen volledige ondersteuning bij de bedrijfsvoering en ontvangen alle opdrachten in hun werkgebied.

Heeft u een vraag? Neem dan gelijk even contact met ons op!

020-8946491 of contact@sfeerschepper.nl

Schept letterlijk sfeer in uw tuin

Schept letterlijk sfeer in uw tuin

Lees verder →

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact →

Op zoek naar een hovenier?

Neem contact op!