Diensten

Diensten

Tuinaanleg
Zodra het tuinontwerp klaar is, pakken wij de schep uit de kast. Wij scheppen letterlijk de sfeer in uw tuin. Volgens een vast stappenplan verwerken onze hoveniers wat op papier staat in de realiteit. Uiteraard behoudt u de mogelijkheid tot bijsturen. De tuinaanleg vormt de finale voorbereiding tot het gewenste eindbeeld. Na de aanleg kunnen wij met ons tuinonderhoud het gewenste eindbeeld behalen.

Tuinonderhoud
Tuinonderhoud is – zeker bij tuinen met enige omvang – woeste arbeid. Nadat een tuin is aangelegd gaat deze groeien. Zaak bij degelijk tuinonderhoud is deze groei in goede banen te leiden, zodat het gewenste eindbeeld bereikt wordt. Hierbij geldt voornamelijk het Paretoprincipe: 80% van het onderhoud vindt plaats bij 20% van het benodigde werk. Het zijn in deze vaak de beeldbepalende bomen en hagen die een tuin maken of kraken. Het bijhouden hiervan is vakmanschap. Wij helpen u graag bij zowel de grote lijnen als de fijne details bij het onderhoud van u tuin.

Tuinontwerp
Bij het ontwikkelen van een tuin is een bepaald eindbeeld gewenst. Voordat er een schep de grond in gaat, is het vaststellen van een tuinontwerp de snelste weg naar het behalen van dit gewenste eindbeeld. Vaak dient de uitvoering van het tuinontwerp in stappen te geschieden, hetgeen willekeurig starten dubbel werk oplevert. Een tuinontwerp voorziet in een tuin die bij u past. Onze hoveniers zorgen ervoor dat wat u wenst realiteit wordt. Zowel qua schoonheid als qua functionaliteit.

Aanvraag vrijblijvende offerte & adviesgesprek

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze hoveniers contact met u op voor een vrijblijvende offerte en een telefonisch adviesgesprek.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Schept letterlijk sfeer in uw tuin

Schept letterlijk sfeer in uw tuin

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Op zoek naar een hovenier?

Neem contact op!