Graszoden

Graszoden

Graszoden

Graszoden

Graszoden kunt u bij temperaturen boven het vriespunt het gehele jaar door plaatsen. De graszoden van Sfeerschepper zijn van topkwaliteit. Als de ondergrond in uw tuin dat ook is, geniet u jarenlang van een gedegen grasmat.

Graszoden zelf leggen
Zeker bij tuinen met een wat minder grote oppervlakte, is het zelf leggen van graszoden goed te doen. Met een beetje groene vingers, geduld en precisie (de grond wordt niet vanzelf egaal!) legt u met een dag werk in een gemiddelde tuin de volledige grasmat aan.

Graszoden bezorgen
Sfeerschepper bezorgt graszoden door heel Nederland. Daar onze graszoden een gewicht hebben van 15 kilo per m2, is bezorgen veelal voordeliger dan afhalen. Wij bezorgen graszoden vanaf € 2,25 per m2. U betaalt contant bij aflevering.

Graszoden laten leggen
Afhankelijk van het aantal vierkante meters en eventuele additionele diensten als levering teelaarde, mest, kalk en verwijderen en afvoeren oude grasmat, leggen wij graszoden vanaf € 5,50 per m2. Onze vakmannen zorgen ervoor dat zowel de graszoden als de ondergrond in optima forma zijn. Bovendien kunnen wij adviseren over- en eventueel aanleggen van- een gedegen sprinklerinstallatie.

Aanvraag vrijblijvende offerte & adviesgesprek

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze hoveniers contact met u op voor een vrijblijvende offerte en een telefonisch adviesgesprek.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Schept letterlijk sfeer in uw tuin

Schept letterlijk sfeer in uw tuin

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Op zoek naar een hovenier?

Neem contact op!