Graszoden zelf leggen

Graszoden zelf leggen

Graszoden leggen

Graszoden leggen

Zeker bij tuinen met een wat minder grote oppervlakte, is het zelf leggen van graszoden goed te doen. Met een beetje groene vingers, geduld en precisie (de grond wordt niet vanzelf egaal!) legt u met een dag werk in een gemiddelde tuin de volledige grasmat aan.

Graszoden kunt u bij temperaturen boven het vriespunt het gehele jaar door plaatsen. Belangrijk bij de ondergrond is dat er zeker een cm of 10 losgemaakt wordt. Oude graszoden dienen daaronder omgespit te worden, of helemaal verwijderd te worden. Vervolgens maakt u de grond egaal.

Maak voor het leggen de ondergrond ietwat vochtig. Leg de graszoden strak tegen elkaar aan. Na het leggen legt u bij warm weer om de buitenste randen van de zoden teelaarde om uitdroging tegen te gaan.

Let op! graszoden wegen 15 kilo per per m2. Wanneer u hier geen vervoer voor heeft, is graszoden laten bezorgen mogelijk. Wij bezorgen graszoden vanaf € 2,25 per m2. Vul voor een vrijblijvende offerte / prijsopgave onderstaand formulier in.

Aanvraag vrijblijvende offerte & adviesgesprek

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze hoveniers contact met u op voor een vrijblijvende offerte en een telefonisch adviesgesprek.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Schept letterlijk sfeer in uw tuin

Schept letterlijk sfeer in uw tuin

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Op zoek naar een hovenier?

Neem contact op!